Pet najboljih poza za seks na prvom spoju

Prvi spojevi puni su zabavnih mogućnosti i nikad ne znate kamo će vas odvesti pogotovo ukoliko se nalazite s nekim prvi put uživo nakon online upoznavanja i razmjene sočnih poruka. Seks na prvom spoju se može dosta razlikovati od uobičajenog. Za početak, ne zahtijeva mnogo intime. Možete se prepustiti strastima trenutka, spontano i opušteno. Također, ne podrazumijeva obaveze, a može biti i veoma uzbudljiv, pogotovo ako se stvari zakuhaju u kafiću, restoranu ili negdje drugdje gdje se sastajete. Seks s novom osobom je uvijek zanimljiv, a bez obzira gdje se veče zapapri te se odlučite prepustiti strastima, donosimo vam 5 najboljih poza za seks na prvom spoju.

Doggy Style

Možda zvuči kao klišej ali doggy  je apsolutno najbolji položaj za žene jer im omogućuje da iskuse dublju vaginalnu penetraciju. S doggy-em ona može ili odlučiti ostati mirna ili gurnuti natrag protiv vas dok gurate u nju, omogućujući vam da uđete još dublje u nju nego na većini drugih položaja.

Ona također ima potpunu kontrolu nad time koliko brzo i duboko idete, tako da se može       prilagoditi kako bi vam stvari bile još ugodnije. Zbog potpune penetracije u ovom položaju, koja će izazvati snažan orgazam, nema sumnje da će prvi spoj ostati u vrlo dobrom i vidnom sjećanju.

Stojeći uza zid

Ova poza je odlična za seks na brzinu ili ukoliko nemate prostor pa wc kafića ili mračna uličica može poslužiti kao zamjena. U tom položaju, oboje ćete stajati dok se ona naslanja na zid kako bi se uzdržavala. Poza je pruža zadovoljstvo s bilo koje strane, s guza ili face-to-face. Ona također može omotati nogu oko vas kako bi pomaknula položaj penetracije. Ako ste dovoljno jaki ili imate neku potporu, ona može podići obje noge s tla i omotati ih oko struka dok je podržavate i nastavljate penetraciju. Ova poza je odlična za prvi spoj na kojemu se strast razbuktala ubrzo nakon nalaženja, stoga ne morate čekati i možete se prepustiti užitku odmah.

Cow Girl

Biti na vrhu jedan je od najslobodnijih i najsnažnijih seksualnih položaja za žene. To joj daje potpunu kontrolu koliko se polako i koliko se spušta na vas, ritam koji postavlja, gdje odmara noge i ruke i ugao koji odabere za torzo. Bonus je slobodan pristup klitorisu koji može stimulirati sama, a možete ga stimulirati i vi dok  se ona prepušta strastima. U ovoj poziciji svakako će se osloboditi i pokazati svoju divlju stranu, te htjeti još i još – i još! Svakako spoj za pamćenje.  A, da ne spominjemo da će vama prizor svakako biti erotičan.

Zmaj

Položaj zmaja može dovesti muško uzbuđenje na najvišu razinu. To znači da možete imati onaj osjećaj dominacije i također mijenjati ritam, odlažući ejakulaciju.

Stalni kontakt sa stražnjicom i trljanje testisa pojačat će osjećaj i učiniti iskustvo nevjerojatnijim. Žena bi trebala leći licem prema dolje s jastukom ispod stidne kosti. Ovo je da joj podignete stražnjicu kako bi penetracija bila dublja.

Zatim joj muškarac sjedne na leđa, držeći je za ruke (što može biti iznad glave) i preuzimajući isti položaj. Jednom u položaju, vaginalna penetracija s leđa trebala bi koristiti kružne pokrete za promjenu ritma. Ova poza ostavit će vas oboje bez daha i u valovima snažnih orgazama, ko ne želi takav prvi spoj?

Lotus

Lotus je karmički položaj gdje žena može imati kontrolu. Za muškarca je to vrlo uzbudljivo jer, osim što uživa u pokretu, može osjetiti ženske grudi na prsima, posvetiti se lizanju bradavica što će ženi povećati zadovoljstvo, a istovremeno i uhvatiti stražnjicu. Pozicija također dopušta dodatnu stimulaciju klitorisa zbog čega će orgazam biti brži i mnogo snažniji što će svakako ostaviti dojam za prvi spoj te sigurno zakazati drugi. Kako se izvodi? Muškarac sjedi prekriženih nogu dok ona sjedi na njegovom penisu u erekciji, grleći njegov torzo nogama, žena pomiče bokove i postavlja ritam.