Viga 150000 maramice

Početak dejstva nakon uzimanja: 10 minuta


Način primjene i konzumiranja: Viga 150000 maramicu isključivo spolja blago utrljati na polni organ dok je u erekciji 10 minuta prije seksualnog odnosa. Preporučuje se da sa jednom maramicom urtljate po polnom organu više puta, ravnomjerno po cijelom dijelu. Još jedna stvar na koju treba obratiti pažnju kada koristite Viga maramice za odlaganje je uslov da je polni organ apsolutno čist. U suprotnom, maramice možda neće dovoljno prodrijeti pod kožu. Viga 150000 maramice su kompatibilne za upotrebu sa svim vrstama kondoma.

SASTAV
Viga maramice sadrže pažljivo odabrane supstance biljnog porijekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom, koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mjestu primjene (polni organ).

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 24 maramica, istaknuta cijena je za 10 maramica, a ukoliko se uzme cijela kutija od 24 maramice, imaćete dodatni popust.

Jedinstveni inovativni proizvodj- maramica za odlaganje ejakulacije. Pomoću njih možete poboljšati Vaš seksualni život. Viga maramicu uvijek možete nositi sa sobom, lagodna je i udobna za korišćenje u svakom momentu! Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprječava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On to postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima.

Još jedna prednost Viga maramica je ta što su Viga maramice veoma pristupačne u poređenju sa drugim preparatima za odlaganje ejakulacije. Viga maramice su mnogo pristupačnije od krema za odlaganje, sprejeva za odlaganje, pilula za odlaganje i drugih usporivača. To je jedna od najvažnijih karakteristika brisanja sa odlaganjem i prikazana je kao jedan od razloga zašto ga korisnici preferiraju.

UPOZORENJE
Viga maramice su za jednokratnu upotrebu i jednom upotrijebljene maramice se ne smiju ponovo koristiti.

NEŽELJENA DEJSTVA
Viga maramice su napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Viga maramice čuvati na tamnom i suvom mjestu na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece. Ne izlagati direktno sunčevoj svjetlosti.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.