V-Oral Strips oralni listići

Početak dejstva nakon uzimanja: 10 do 15 minuta

Dužina trajanja dejstva: Do 12h

Način primjene i konzumiranja: Potrebno je držati listić na jeziku i pustiti ga da se rastopi u nekoliko sekundi. Može se držati i ispod jezika kako bi efekat bio brži, nema potrebe koristiti vodu prilikom uzimanja listića. Maksimalna doza je jednom u 24 sata. Nova doza se može uzeti samo ako je prošlo 24 sata od uzimanja prethodne doze. Poželjno je listić uzeti na što prazniji stomak i bez konzumiranja alkohola.

SASTAV

Jedna kesica listića sadrži 100 mg slidenafila.

PAKOVANJE

Pakovanje sadrži 7 kesica listića.

V-Oral Strips 100 mg (Sildenafil oralni listići ) su oralno rastvarajući listići za otklanjanje erektilne disfunkcije.  Imaju dvostruko dejstvo, istovremeno osvježavaju dah i pružaju efikasan tretman u liječenju erektilne disfunkcije.

V-Oral Strips listići su bazirani na Sildenafilu jačine 100 mg, aktivnog sastojka koji pruža efekat do 12 sati.

V-Oral Strips je proizvod sa aktivnim sastojkom tadalafila  koji pruža brz efekat u roku od 10 do 15 minuta, dok je za početak dejstva tableta potrebno da prođe bar 40 minuta od momenta uzimanja.

V-Oral Strips listići su idealno prilagođeni za ljude koje ne vole da gutaju tablete, za one koje imaju poteškoća prilikom gutanja tableta, za one koje žele direktan efekat i za one koje učekuju laku upotrebu bez vode. Listić V-Oral Strips je veoma praktičan i lako staje u vaš novčanik ili džep.

NEŽELJENA DEJSTVA

Podnošljivost lijeka je dobra, prilikom veće doze moguća je privremena glavobolja, crvenilo, zamućen vid ili zapušen nos. Zato ne treba pretjerivati sa upotrebom već konzumirati onoliko koliko je preporučeno.

NAČIN ČUVANJA

V-Oral Strips oralne listiće čuvati na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.