Titan Gel Gold

Način primjene i konzumiranja:

Titan Gel Gold možete koristiti na razne načine:

  • Jednom pola sata prije odnosa
  • Neposredno poslije odnosa
  • Nevezano za odnos možete ga koristiti svakog dana.

Za najbolje rezultate najbolje ga je koristiti svaki drugi dan, kako bi gel imao vremena da upije u polni organ i postigne svoje potpuno dejstvo.

Vrijeme koje je potrebno za postizanje rezultata povećanja penisa:

Najbolje rezultate možete postići poslije 4 nedjelje redovne upotrebe. Rezultati korišćenja Titan Gela Gold će biti vidljivi, odnosno promjene su očigledne kada je u pitanju dužina i debljina penisa. Za kratko vrijeme moguće je povećanje i do nekoliko centimetara.

SASTAV
Sastojci Titan gela Gold se dobijaju iz 100% prirodnih izvora, samim tim Titan gel Gold ima toliko prednosti u odnosu na druge proizvode.

PAKOVANJE
Pakovanje Titan Gela Gold je u tubi od 50 ml.

Titan Gel Gold je pojačan Titan za brže povećanje penisa i bolju potenciju. Gel koji se lako koristi odlična je alternativa za tablete, kapsule i produživače. Bezbjedno jaka formula gela osigurava sjajne rezultate kroz lokalan uticaj i prirodne sastojke.

Titan Gel Gold omogućava snažnu erekciju, povećava užitak, povećava obim vašeg penisa, povećava seksualni nagon i sprječava prijevremenu ejakuaciju. Velika prednost je ta, što se sa Titan Gelom Gold ne jača samo libido, već se produžava i penis za nekoliko centimetara i povećava se dodatno debljina penisa. Ovo je moguće zbog biljnih pektina i drugih biljnih ekstrakata koje sadrži Titan Gel Gold. Snažna formula utiče na povećanje penisa, izaziva snažnu i dugotrajnu erekciju.

Redovna upotreba ovog gela Vam pomaže da izvučete ono najbolje od najboljeg seksa.

NEŽELJENA DEJSTVA

Titan Gel Gold je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C i van domašaja djece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.