Super Vikalis

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 – 60 minuta

Dužina trajanja dejstva: do 36h

Način primjene i konzumiranja: Za najbolje rezultate uzmite 1 tabletu 1h do 3h prije seksualne aktivnosti. Uzmite samo kada je potrebno i ne uzimajte više od jedne tablete dnevno.

Napomena: Alkohol, obilna i masna hrana smanjuju efekat.

SASTAV

Super Vikalis tablete sadrže 20 mg Tadalafil i 60 mg Dapoxetin

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 10 tableta.

Super Vikalis tablete su dva lijeka u jednoj tableti. Ovo je nova kombinacijska tableta koja sadrži dva od najmoćnijih i učinkovitijih ljekova dokazanih u borbi protiv borbe i glavnih uzroka muške seksualne disfunkcije. Dapoxetin (Generic Priligy) pripada skupu ljekova nazvanih “selektivni inhibitori ponovnog preuzimanja serotonina” (SSRI), koji se koriste za liječenje prerane ejakulacije (PE) kod muškaraca u doba između 18 i 64 godine. Dapoxetin je nedavno odobren u Finskoj, Švedskoj, Austriji, Portugalu, Njemačkoj, Italiji i Španiji te se očekuje odobrenje u nekoliko drugih zemalja EU.

NEŽELJENA DEJSTVA

Kao i svi ljekovi i Super Vikalis može izazvati neželjene efekte. Najčešće nuspojave uključuju glavobolju i crvenilo lica. Ostali neželjeni efekti koji su rijetki, ali su zabilježeni, uključuju probavu, vrtoglavicu, zapušen nos i zamagljen vid. Ukoliko Vam se desi erekcija koja neprekidno traje duže od 6 sati, morate odmah posjetiti ljekara. Takođe, ako se bilo koji od neželjenih efekata  pojave u većoj mjeri, ili primijetite neke neželjene efekte koji nisu navedeni – o tome obavijestite ljekara ili farmaceuta.

Upozorenja

Super Vikalis ne bi smjeli da koriste pacijenti koji su pretrpjeli srčani udar, ili imaju druge srčane probleme, nizak ili visok krvni pritisak ili imaju loše zgrušavanje krvi, pacijenti koji su alergični na tadalafil ili dapoxetin, pacijenti koji uzimaju bilo koji lijek koji sadrži azotni oksid ili nitrat, a koji se, između ostalog, koriste za liječenje angine pectoris (bol u grudima). Najčešće korišćeni nitrati uključuju nitroglicerin i izosorbid dinitro. Uzimanje Super Vikalisa sa drugim ljekovima zahtjeva dozvolu ljekara, posebno ako uzimate cimetidin, eritromicin i ketokonazol.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.