Super Kamagra

Početak dejstva nakon uzimanja: 40 do 60 minuta

Napomena: Poslije obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja lijeka.

Dužina trajanja dejstva: 4 – 6h

Način primjene i konzumiranja: Preparat se koristi tako što se jedna tableta proguta sa malom količinom vode. Tabletu treba uzeti 40 do 60 minuta prije seksualnih aktivnosti. Nemojte uzimati više od jedne tablete dnevno.

SASTAV
Tablete za potenciju Super Kamagra odlikuju se visokom efikasnošću zahvaljujući svom specifičnom sastavu nastalom kombinovanjem dvije supstance – Sildenafil citrata od 100 mg najefikasnijeg sredstva za održavanje i produžavanje erekcije i Dapoxetina od 60 mg, prvog priznatog lijeka koji se koristi u liječenju prerane ejakulacije kod osoba muškog pola.

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 4 tablete.

Super Kamagra je visoko kvalitetan preparat za potenciju koji daje fantastične rezultate u otklanjanju problema impotencije kod osoba muškog pola.

Upotrebom Super Kamagre preparata za potenciju obezbijedićete da Vaša potencija, erekcija i ejakulacija budu na znatno višem nivou, što doprinosi produženju seksualnog odnosa i drastičnom poboljšanju kvaliteta Vaših seksualnih aktivnosti. Na osnovu klinički zabilježenih podataka jasno se može vidjeti da muškarci koji konzumiraju Super Kamagru tablete za potenciju imaju u značajnoj mjeri poboljšanu seksualnu funkciju i mogu bolje da kontrolišu ejakulaciju, čime na kvalitetniji način zadovoljavaju i sebe i svog seksualnog partnera. Preparat za potenciju Super Kamagra u velikoj mjeri doprinosi odlaganju prerane ejakulacije i omogućava da seksulani odnos traje daleko duže. Dapoxetin hidrohlorid jedna od dve aktivne supstance tableta za potenciju Kamagre Super je kratkodjelujući SSRI lijek koji trajno rešava probleme preuranjene ejakulacije kod osoba muškog pola. Super Kamagra preparat za potenciju priznat je u mnogim razvijenim zemljama kao najefikasnije sredstvo kojim se liječi prerana ejakulacija uključujući Austriju, Finsku, Portugal, Švedsku i Njemačku, a treba da bude odobren u Velikoj Britaniji, SAD, Kanadi, Australiji i širom svijeta.

MjERE OPREZA PRI UZIMANJU TABLETA

Pri korišćenju preparata za potenciju Super Kamagre obavezan je medicinski nadzor. Super Kamagra sildenafil tablete za potenciju (Generic Viagra) strogo je zabranjena osobama koje upotrebljavaju ljekove u čijem sastavu se nalaze nitrati. Nitrati predstavljaju ljekove koji su obavezni dio tretmana u liječenju angine pektoris, a u njih spadaju nitroglicerin, isosorbide mononitrat, isosorbide dinitrat i mnogi drugi. Osoba koja nije sigurna da li ljekovi koje koristi u sebi sadrže nitrate obavezno treba da se konsultuje sa svojim ljekarom ili farmaceutom. U svakom slučaju, prije nego što počnete da koristite Super Kamagru preparat za potenciju morate popričati sa svojim ljekarom i napomenuti mu koje sve ljekove upotrebljavate sa posebnim akcentom na medicinske preparate koji se koriste za liječenje angine pektoris. 

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.