Stud 100 sprej

Početak dejstva nakon korišćenja: 5 minuta

Način primjene i konzumiranja: Promućkati sprej prije upotrebe i naprskati 5 do 6 puta po polnom organu i utrljati dobro prije seksa. Stud 100 sprej je kompatibilan za upotrebu sa svim vrstama kondoma. Dozvoljena je upotreba Stud 100 spreja tokom oralnog seksa.

SASTAV

Jedna bočica Stud 100 spreja sadrži sljedeće sastojke: Lidocaine chloride 9,6%, vitamin E i druge pomoćne supstance.

PAKOVANJE
Zapremina jedne bočice je 12ml.

Prijevremena ejakulacija je čest problem kod muškaraca, koji dovodi do toga da ljepša polovina ostane nezadovoljena. Opšte je poznato da ženama treba produžena stimulacija kako bi dostigle vrhunac.

Ovo često dovodi do frustracija ili svađa, jer loš kvalitet seksa može biti poguban za vezu ili brak.

Stud 100 sprej dolazi kao najbolje rješenje za ovaj problem!

Stud 100 je sprej koji produžava seksualni odnos. Ukoliko ste nezadovoljni s tim koliko traje Vaš odnos – pravo pomagalo za Vas je Stud. Uz pomoć ovog spreja produžićete seksualni odnos i odložićete prijevremenu ejakulaciju. Više nećete morati da strahujete da ćete razočarati u krevetu.

Pored toga, napravljen je da se koristi veoma lako i diskretno, tako da ako želite da sakrijete činjenicu da ga koristite – to je moguće zbog načina upotrebe.

Glavni kvalitet Stud 100 spreja je to što je on biljnog porijekla. U njemu se nalaze pažljivo odabrane supstance, koje se kombinuju sa lokalnim anestetikom, i koji na taj način na određeno vrijeme blokiraju prenos nadražaja u vrhu Vašeg penisa, a samim tim – seksualni odnos traje mnogo duže nego inače i problemi sa prijevremenom ejakulacijom će moći da budu Vaša ružna prošlost. 

NEŽELJENA DEJSTVA
Stud sprej za erekciju i odlaganje prerane ejakulacije je po svom sastavu potpuno biljnog porijekla. Nuspojave i neželjena dejstva, do sad, nisu uočena. Naravno, kao i sa svim afrodizijacima i pomagalima, ljekovima za potenciju, erekciju i odlaganje ejakulacije – morate biti oprezni i nema potrebe za pretjerivanjem. Umjerenost je vrlina, pa se toga i držite. 

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.