Strong Man krema

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 minuta

Način primjene i konzumiranja: Preporučuje se da se koristi svakodnevno, a ako želite još bolji efekat pola sata pred odnos. Krema se nanese na tijelo penisa i dobro utrlja, bezbjedna je za korišćenje kondoma.

PAKOVANJE
Pakovanje Strong man kreme je u tubi od 50ml.

Strong man krema je efikasna krema koja deluje u tri smjera odjednom: jača erekciju, povećava elastičnost penisa i povećava njegovu veličinu. Kao rezultat lokalne primjene Strong man kreme, više aktivnih sastojaka se apsorbuje direktno u penis. Povećana dužina i širina koju postignete pomoću Strong man kreme za uvećavanje penisa zavisiće od toga koliko često koristite proizvod- odnosno da li kremu mažete jednom dnevno ili samo povremeno 30 minuta prije odnosa, ali uglavnom počinju da postaju primjetni u roku od 1-2 mjeseca, a dostižu vrhunac nakon 4-6 mjeseci upotrebe. Ove prednosti upotrebe Strong man kreme za povećanje penisa čine ih očiglednim izborom za neke muškarce.

Strong man kremu preporučujemo svima koji žele da postignu jaču erekciju, kao i muškarcima koji rade vježbe za povećanje penisa.

NEŽELJENA DEJSTVA
Strong man krema je napravljena u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.