Španska mušica

Početak dejstva nakon uzimanja: 1h

Dužina trajanja dejstva: do 12h

Način primjene i konzumiranja: Španska mušica je namijenjena za oralnu primjenu, odnosno potrebno je sipati 15-20 kapi u bilo koje bezalkoholno piće i popiti 1 sat prije aktivnosti. Jedna kutijica zadovoljava 2-3 konzumiranja. Preporučena doza španske mušice je 15-20 kapi dnevno 1 sat prije seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je 30-40 kapi. Preporučuje se redovna upotreba španske mušice tokom jednog mjeseca, kako bi dejstvo preparata bilo što bolje.

SASTAV

Sastoji se od Guarane i Gigembre, odnosno od sastojaka koji su u potpunosti na biljnoj bazi.

PAKOVANJE

Jedno pakovanje sadrži 5ml španske mušice u tečnom stanju.

Spanish Gold Fly – prirodni preparat posebno namijenjen ženama, koristi se za dodatnu seksualnu stimulaciju. Španska mušica nema direktno relaksantno dejstvo, već potencira relaksantno dejstvo, prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo španske mušice i njenu uspješnu primjenu i uspješne efekte.

NEŽELJENA DEJSTVA:

Španska mušica je napravljena u potpunosti od prirodnih biljnih sastojaka i neželjena dejstva ili nus-pojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Zatvorenu bočicu španske mušice čuvati na suvom i tamnom mjestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svjetlosti.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.