Sextreme Red Force

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 – 50 minuta

Dužina trajanja dejstva: 5 – 10h

Način primjene i konzumiranja: Tablete se konzumiraju uz malo vode na prazan stomak 30-50 minuta prije seksa. Samo jedna tableta (150 mg sildenafil citrata) je dovoljna za efekte 5-10h. Preporučuje se da uzmete jednu tabletu na dan (24h). Izbjegavajte alkoholna pića, masnu hranu i obilne obroke, da ne bi došlo do neželjenih dejstava.


SASTAV
Sextreme Red Force sadrži veću dozu sastojka sildenafil citrata, koji preko hemijskih inhibicija utiče na bolju cirkulaciju krvi u penis. Ovaj lijek za potenciju ima više sildenafil citrata (150 mg) od Viagre i Kamagre (100 mg). Zato ima jača dejstva i pospješuje potenciju bez nuspojava. Ako vam raniji ljekovi za erekciju nisu pomogli, vrijeme je da probate najjači i najbolji lijek, proizveden u indijskoj farmaceutskoj kompaniji Shree Venkatesh.

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 10 tableta.

Sextreme Red Force je preparat sa 50% više sildenafil citrata od Viagre i Kamagre. Dejstva možete da osjetite već nakon 30 minuta poslije konzumiranja tablete. Sextreme Red Force ima aktivni sastojak sildenafil citrat, koji pospješuje protok krvi u polni organ, čineći ga tvrdim i čvrstim na duže vrijeme. Nemate problem sa preranom ejakulacijom, niti sa slabom potencijom, zato što se inhibiraju hormoni koji odvode krv iz penisa. Dejstva lijeka su dugotrajna, možete da uživate u višesatnim kvalitetnim seksualnim aktivnostima.
Sextreme Red Force nije afrodizijak! Da bi ispoljio dejstva, treba vam seksualna stimulacija od partnerke. Nećete dobiti erekciju na neželjenim mjestima u pogrešnom trenutku.

NEŽELJENA DEJSTVA
Neželjena dejstva su sljedeća: glavobolja, crvenilo na licu, vrtoglavica, stomačne tegobe, povišen krvni pritisak, zamućenost vida i zapušenost nosa. Unos veće količine tečnosti uklanja nuspojave.

Sextreme Red Force 150 mg ne bi smjeli da koriste ljudi sa:
• Kardiovaskularnim oboljenjima
• Hipertenzijom (povišeni pritisak)
• Preosjetljivošću na Sildenafil citrate
• Ozbiljnim oštećenjima jetre i bubrega
• Prethodnom historijom srčanih udara

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.