Sextreme Black Force

Početak dejstva nakon uzimanja: 20 – 30 minuta

Dužina trajanja dejstva: do 24h

Način primjene i konzumiranja: Preporučena doza za početak je pola tablete ovog proizvoda. Treba je popiti sa čašom vode oko 20-ak minuta do pola sata prije seksualnog odnosa. Ne preporučuje se uzimanje više od 200 mg, odnosno jedne tablete, na dan.

Napomena: Alkohol, obilna i masna hrana uveliko smanjuju efekat.

SASTAV
Sastav proizvoda je isti kao i originalni Kamagra proizvodi ali u duplo većoj količini. Jedna Sextreme Black Force 200mg tableta sadrži 200mg Sildenafil citrata. Zbog toga, ove tablete od 200mg imaju fantastičan efekat, veliku brzinu djelovanja i maksimalno trajanje.

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 10 tableta.

Sextreme 200 mg Black Force proizvodi Shree Venkateš i koristi se kao moćnija zamjena za brendirane proizvode kao što su Kamagra ili Viagra. Oni sadrže samo 100mg aktivnog sastojka sildenafil i koji se koristi za tretman impotencije (erektilne disfunkcije). Zato Sextreme Black Force od 200mg, počinje da djeluje veoma brzo, dejstvo traje jako dugo i pruža fenomenalan efekat i užitak.

Koristi se za dostizanje izuzetno duge erekcije i nevjerovatnog seksualnog odnosa. Sildenafil deluje tako što poboljšava protok krvi u penisu, pa se time lako i veoma uspješno i brzo postiže čvrsta erekcija.

NEŽELJENA DEJSTVA
Sextreme Black Force 200mg, kao i ostali preparati, može izazvati nuspojave. Neželjeni efekti su jako slabi i brzo prolaze. Najčešće su to rumenilo u licu i slaba glavobolja.

Ostala neželjena dejstva su veoma rijetka. U tim slučajevima zabilježeni su efekti kao što su dijareja, začepljenje nosa, zamućenje vida i vrtoglavica. Obratite se ljekaru odmah ukoliko imate erekciju duže od 5 sati.

U slučaju da neka neželjena dejstva postanu ozbiljnija, ili ukoliko se primijete neželjeni efekti koji ovdje nisu nabrojani, treba obavijestiti farmaceuta ili ljekara.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.