Preporuči i zaradi

Svakog našeg kupca arhiviramo. Ukoliko ste već kupovali kod nas i imate nekoga da nam preporučite ko će biti naš redovan kupac kao što ste i Vi, Kamagra Bosna će Vas nagraditi za svakog novog kupca kojeg nam Vi preporučite.


Kada kupac kojeg ste nam Vi preporučili potroši sve ukupno 80 KM na naše proizvode, Kamagra Bosna će Vam dati na poklon bilo koji proizvod u vrijednosti od 20 KM ili ukoliko je Vaša kupovina preko 20 KM, umanjićemo Vam iznos za plaćanje za 20 KM kao nagradu i u znak zahvalnosti za to što ste nas uputili na novog kupca koji će takođe kupovati proizvode kod nas, (ukoliko je prva kupovina manja od 80 KM, onda se sabiraju sve kupovine do iznosa od 80 KM) i tako isto za svakog sljedećeg novog kupca.

Novog kupca nam možete preporučiti na bilo koji od sljedeća dva načina:

  1. Tako što ćete nas Vi, kao naš postojeći kupac, kontaktirati i dati kontakt podatke od novog kupca koji je zainteresovan za neki od naših proizvoda, kako bismo mogli da ga kontaktiramo i pružimo više informacija u vezi proizvoda, i odgovorimo na sva njegova pitanja.
  2. Tako što je potrebno da, kada nas novi kupac kontaktira, naglasi da se javlja na preporuku već postojećeg našeg kupca, i da nam da bilo koji podatak od postojećeg kupca (ime ili broj telefona).