Peineili sprej

Created with GIMP

Početak dejstva nakon uzimanja: 5 minuta

Način primjene i konzumiranja: Peineili sprej isključivo spolja naprskati (5-6 doza) i blago utrljati na polni organ 5 minuta prije seksualnog odnosa. Peineili sprej je kompatibilan za upotrebu sa svim vrstama kondoma. Preporučuje se kontinuirana upotreba. Prije upotrebe obavezno promućkati.

SASTAV
Peineili sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porijekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom, koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mjestu primjene (polni organ). 

PAKOVANJE
Zapremina jedne bočice je 15ml.

Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprječava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On to postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima.

NEŽELJENA DEJSTVA

Peineili sprej je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mjestu na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece. Ne izlagati direktno sunčevoj svjetlosti.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.