Peineili maramice

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 minuta

Način primjene i konzumiranja: Peineili maramicu isključivo spolja blago utrljati na polni organ 5 minuta prije seksualnog odnosa. Peineili maramice su kompatibilne  za upotrebu sa svim vrstama kondoma. Preporučuje se kontinuirana upotreba.

SASTAV
Peineili maramice sadrže pažljivo odabrane supstance biljnog porijekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom, koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mjestu primjene (polni organ). 

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 12 maramica.

Jedinstveni inovativni proizvod – maramica za odlaganje ejakulacije. Pomoću njih možete poboljšati Vaš seksualni život. Peineili maramicu uvijek možete nositi sa sobom, lagodna je i udobna za korišćenje u svakom momentu! Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprječava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On to postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima.

NEŽELJENA DEJSTVA

Peineili maramice su napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Peineili maramice čuvati na tamnom i suvom mjestu na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece. Ne izlagati direktno sunčevoj svjetlosti.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom. Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.