Max Man

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 minuta

Dužina trajanja dejstva: do 8h

Način primjene i konzumiranja: Dnevna preporučena doza je 1 narandžasta + 1 crna tableta koje se piju zajedno 30 min prije odnosa na što prazniji stomak, jer u protivnom njegovo dejstvo može biti umanjeno ili potpuno izostati. Max Man tablete nikako nemojte žvakati, odnosno lomiti tabletu prije gutanja, jer to smanjuje djelovanje proizvoda.
Za najbolje rezultate preporučuje se svakodnevno uzimanje tableta na ovaj način u periodu od 8 do 12 nedjelja, nakon čega slijedi pauza. Ukoliko preskočite jednu dnevnu dozu, ne uzimajte duplu dozu sljedeći dan, već samo nastavite normalno da konzumirate, po propisanom uputstvu.

SASTAV
Max man tablete sadrže: Epimedium saggitatum, avena sateva, piljevina, ekstrakt guarane, L-taurin, tribulus terrestris, gingseng mješavina, maka, L-arginnie,Niacin, Macuna pruriens, polipadium vulgare, rhodila rosea, muira puama. Mješavina prirodnih esencija bilja BEZ hemijskih dodataka!

PAKOVANJE
Jedno pakovanje sadrži 12 narandžastih i 12 crnih tableta.

Max Man tablete su 100% sigurne i napravljene od prirodnih sastojaka koji služe za potenciju i za povećanje penisa u dužini i obimu. Max Man tablete djeluju putem specijalne formule na krvne sudove u polnom organu usled čega dolazi do širenja i stvaranja jake erekcije, zbog istog dejstva dolazi do rasta penisa, posto se raširenost krvnih sudova ne vraća u staro stanje.
Što se rasta tiče naravno ne treba očekivati čudesa za rast u dužinu, ovaj medikament nije čudesni napitak koji će Vam pomoći da Vaš penis poraste za 50%, jer može da poraste do maksimalno 20% ali je realno očekivati od 10 do 15%. Slično je i sa obimom, međutim kada dodate dužini i obim to i nije tako malo u svakom slučaju je primjetno, i bez ikakvih mjerenja, da je došlo do uvećanja penisa.
Duži, obimniji i puniji penis, snažniji, intenzivniji i dugotrajniji seks, duža i jača erekcija, snaga i čvrstina– sve ovo možete postići upotrebom fantastičnog Max Man New sredstva za seksulanu stimulaciju muškaraca. Dok god konzumirate Max Man New preparat nećete imati nikakvih problema sa potencijom, uvećanje Vašeg penisa biće konstanto. Pored toga, kao potpuno prirodno sredstvo, napravljeno kombinacijom prirodnih esencija raznog bilja, bez ikakvih hemijskih supstanci u svom sastavu, Max Man New je potpuno bezbjedan za upotrebu i ne izaziva nikakve nus pojave.
Trenutno postoji veliki broj ljekova koji imaju sličnu namjenu, ali koji nisu bazirani isključivo na prirodnim komponentama. Komercijalna upotreba je dovela do razvijanja mnogih ljekova koji su etiketirani kao „čudesni proizvodi“ koji liječe iste probleme, ali koji imaju vještačke odnosno neprirodne sastojke koji mogu tokom vremena da nanesu štetu organizmu ili da izazovu nuspojave i kontraindikacije.
Naučnici su dokazali da postoji više različitih načina na koje Max Man može da djeluje :
• Podsticanje rasta mišićnog tkiva penisa
• Postizanje snažne i dugotrajne erekcije
• Podstiče protok krvotoka kroz penis
• Daje dugotrajan i kvalitetan seksualni odnos
• Poboljšava libido
Max Man je jedan od najkvalitetnijih preparata za potenciju i rast penisa. Ali kao što svi znamo ni jedna tableta ne djeluje na sve ljude jednako tako da u slučaju da ne postignete željene rezultate toplo Vam preporučujemo da koristite Biljni Cialis jer kome nije djelovao jedan preparat drugi preparat je završio posao.

NEŽELJENA DEJSTVA
Oralna primjena Max Man tableta neće ostaviti nikakav negativni efekat. Bez rumenila, ubrzanog rada srca, osjećaja mučnine i glavobolje. Max Man nema uticaj na srčana oboljenja, visok pritisak i dijabetes.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.
Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.
Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju (5 godina).
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.