Macun med 240 gr

Ovaj proizvod je univerzalan, mogu ga koristiti i muškarci i žene.

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 – 40 minuta

Dužina trajanja dejstva: do 24h

Način primjene i konzumiranja: Macun med se konzumira oralnim putem. Prije uzimanja sadržaj promiješati temeljno. Preporučena doza za oba pola jeste jedna kafena kašičica, 30 minuta prije samog seksualnog odnosa. Nemojte uzimati med sa metalnom kafenom kašičicom, već sa drvenom ili plastičnom kafenom kašičicom.

U suštini je nemoguće pretjerati sa lijekom, odnosno zloupotrijebiti isti te tako izazvati predoziranje, ali se svakako ne preporučuje konzumiranje u prekomjernim količinama. Jedna doza na 24h će biti sasvim dovoljna da postignete maksimalan užitak sa Vašim partnerom.

SASTAV 

Cvijetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, korijen đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, korijen Make u prahu, korijen američkog Žen-šena, list koprive, korijen sibirskog Žen-šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korijena azijskog Žen-šena, sjeme bundeve u prahu, sjeme Kole u prahu, matični mliječ. Med za potenciju NE sadrži nikakve hemijske susptance.

PAKOVANJE

Macun med se može nabaviti u dva pakovanja: manjem pakovanju od 43gr i većem pakovanju od 240gr.

Turski med je jedinstveni prirodni preparat za potenciju koji je veoma efikasan i ima provjerenu sigurnost po pitanju zdravlja. Macun med je prirodni lijek za potenciju star više stotina godina. Ne sadrži hemijske supstance, nastao je miješanjem meda i ljekovitog bilja. Njegov sastav ima moćno ljekovito dejstvo na potenciju muškaraca. Macun med je biljni lijek koji se kupuje legalno bez recepta i ima dugotrajan efekat na potenciju.

Turski med je veoma djelotvoran preparat koji neće proizvesti nikakve nuspojave, bez obzira na količinu proizvoda koju unesete u sebe.

Kako Macun med mogu koristiti i muškarci i žene, ispod su navedeni benefiti koje dobijate prilikom konzumacije istog.

MUŠKARCI:

 • Jaka i dugotrajna erekcija
 • Povećan broj spermatozoida
 • Povećava nivo samopouzdanja
 • Jači libido i seksualna moć.

ŽENE:

 • Pojačana želja za seksom
 • Umanjivanje osećaja straha i nesigurnosti
 • Umanjuje lučenje sluzi
 • Jače lučenje estrogena
 • Sprječava vaginalno sušenje
 • Pojačava lučenje vaginalnog sekreta, neophodnog za kvalitetan seks.


NEŽELJENA DEJSTVA 

Proizvod je 100% prirodan i potpuno bezbjedan te neće izazvati nikakve probleme prilikom konzumacije, niti može izazvati nuspojave ili bilo kakve negativne posljedice po Vaš organizam.

Sada mozete uživati

 • Povećan seksualni nagon
 • Duži seks – bukvalno dok imate kondicije
 • Nema prerane ejakulacije
 • Neka bude srećna u krevetu
 • Produženo trajanje erekcije
 • Smanjen strah i strepnja
 • Biti opušteniji
 • Poboljšano zadovoljstvo
 • Maksimiziran libido
 • Povećava seksualno uzbuđenje
 • Jači orgazam
 • Sposobnost za seksom nakon orgazma
 • Jači nadražaj
 • Povećano samopouzdanje u krevetu
 • I još mnogo toga…

VIŠE INFORMACIJA O SVAKOM SASTOJKU MACUN MEDA

Epimedium

Epimedium poznata je dugi niz godina, kao jedan od najmoćnijih biljnih afrodizijaka. Sadrži ikarrin, koji opušta mišiće povećavajući nivo azot oksida i samim tim povećava protok krvi u polne organe kao libido i seksualnu želju. Kod muškaraca, Epimedium se može koristiti u slučajevima erektilne disfunkcije sa tako nevjerovatnim rezultatima kao široko poznata plava pilula. Kod žena,Epimedium se već dugi niz godina koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao tretman za menopauzu, jer povećava nivo estrogena i estradiola. Pored toga povećava protok krvi u vagini i klitorisu i stoga ih čini više osetljivim, dovodeći seksualno zadovoljstvo u svoj vrhunac.

Maca

Maca, poznata i kao peruanski zensen, je ljekovita biljka sa odličnim afrodizijačkim svojstvima. Zaista, drevna civilizacija Inka je smatrala maka svetom biljkom i koristila je za povećanje plodnosti i muškosti. Specifičnije njegove osobine su navedene u nastavku:
– Veoma snažan afrodizijak i za muškarce i za žene
– Povećava libido i seksualnu želju
– Povećava plodnost kod žena i muževnost kod muškaraca
– Funkcionalno podržava u slučajevima seksualnog neuspeha i erektilne disfunkcije

Tribulus Terrestris

Tribulus (Tribulus Terrestris) je moćan medicinski lijek koji povećava libido. Funkcioniše podražavajuće za cijelo tijelo štiteći kardiovaskularni sistem i potpomaže izradi mišića tokom treninga. Široko se konzumira od strane sportista, najčešće u obliku dodatka ishrani. U kombinaciji sa Maca i Ginseng, to smanjuje erektilnu disfunkciju i istovremeno povećava plodnost kod muškaraca, dok povećava koncentraciju hormona kod žena i povećava libido.

Cola Vera

Cola Vera (kola orah) sadrži kofein, teobromin, tanine i antocijanin. To može stimulisati centralni nervni sistem i generalno cijelo tijelo povećana budnost. Uglavnom se koristi kao prirodni antidepresiv, dok se prikazuju dobri rezultati u slučajevima dijareje i dizenterije.

Ginkgo Biloba

Kod muškaraca Ginkgo biloba funkcioniše kao prirodni afrodizijak, uglavnom poboljšavajući krvnu cirkulaciju. Zaista, neke supstance sadržane u Ginkgo Bilobi imaju proreda utiče na krv i dodatno poboljšava tonus mišića u zidovima krvnih sudova. Poboljšanje cirkulacije krvi u svakom glavnom organu, a posebno u srcu i mozgu. Kod muškaraca, ali ne i najmanje važno, Ginkgo Biloba ublažava stres i opušta cijelo tijelo.

Lesser Galangal

Lesser Galangal (Alpinia officinarum) pripada istoj kategoriji kao đumbir i tradicionalno se koristi u kineskoj i indijskoj medicini i gastronomiji. Pomaže varenje i djeluje kao sredstvo za odvraćanje od mučnine. Pored toga, povećava tjelesnu temperaturu, pomaže cirkulaciju krvi, što dovodi do visokog seksualnog performansa.

Mulberry molasses

Mulberri melasa pokazuje širok spektar korisnih svojstava za ljudsko tijelo. Tačnije, pomaže u borbi protiv dijabetesa, kao i kod gojaznosti, promoviše pravilno funkcionisanje prostate i poboljšava seksualno zdravlje. I ženama pruža olakšanje kod problema vezanih za menstruaciju. Prema istraživanjima, ublažava glavobolje i smanjuje stres. Posljednje, ali ne najmanje važno, jača imuni sistem, održavajući nivoe hemoglobina i promovisanjem rasta novih ćelija…  

Pčelin polen

Pčelin polen je bogat izvor proteina, jer se sastoji od skoro 40% proteina. Generalno, pčelin polen obuhvata skoro sve hranljive materije potrebne ljudskom tijelu on je okarakterisan kao super hrana. Pored toga, pčelin polen je 100% prirodan sastojak koji se ne može sintetisati u laboratoriji.  

Matični mliječ

Matični mliječ jedan je od najljekovitijih pčelinih proizvoda. Njegova ljekovitost pomaže kod mnogih bolesti, a nutricionisti ga smatraju najsavršenijom namirnicom na svijetu. On liječi, hrani i revitalizuje tijelo. Matični mliječ je poznat od davnina – dragocjen i rijedak, čuvao se kao tajna ljepote plemkinja. Kinezi i Rusi već odavno istražuju djelovanje matičnog mleča i do sad su otkrili mnogo čudesnih svojstava ovog prirodnog lijeka. Pored toga, ona je moćan afrodizijak jer promoviše cirkulaciju krvi i seksualni nagon kod muškaraca i žena..

Ženšen

Ženšen je jedan od najboljih prirodnih afrodizijaka. Dugi niz godina, ženšen se koristi za eskalaciju seksualne želje i poboljšanje seksualne izvedbe. Prema istraživanjima, ženšen podstiče mušku erekciju, jer povećava cirkulaciju krvi u muške genitalije. Zbog toga se može koristiti u slučajevima erektilne disfunkcije sa neuporedivim rezultatima. Još jedna izuzetna osobina ženšena je povećanje spermatozoida i kao rezultat promovisanja muške plodnosti. Ipak, dokazano je da utiče i povećava libido i kod žena. Kombinacija od tri vrste ženšena (Panak ginseng, Eleutherococcus senticosus, Panakkuinkuefolius) stvara ultimativni afrodizijak.  

Đumbir

Đumbir je korijen biljke koja se koristi kao začin više od 5.000 godina. Konzumiranje se preporučuje kao biljni lijek jer rješava veliki broj problema kao što su probavne smetnje, gubitak energije i razne infekcije. U isto vrijeme, on pokazuje afrodizijačka svojstva i za muškarce i za žene i promoviše dobrobit tijela.  

Kopriva

Kopriva je nadaleko poznata biljka, uglavnom zbog svojih ljekovitih svojstava. Konkretno, jeste bogata kalcijumom i kalijumom koji značajno doprinose zdravlju kostiju i upravljanje krvnim pritiskom. Ona takođe sadrži vitamin C i K, i stoga podstiče apsorpciju gvožđa i stimuliše nervni sistem. Osim toga, pokazuje antimikrobno, antiinflamatorno i antireumatsko dejstvo. Kod žena, konzumacija koprive je jedan od najboljih prirodnih načina za lečenje širokog spektra ginekoloških problema.  

Bundeva

Bundeva funkcioniše podržavajuće u slučajevima urinarnih infekcija i uglavnom u slučajevima infekcija vezanih za želudac i crijeva. To pokazuje diuretička svojstva i podmlađuje kožu.  

Vanilla

Vanila je prirodni afrodizijak, koji se ističe svojim slatkim ukusom, kao i svojim senzualnim mirisom. Konzumacija vanile je veoma korisna jer djeluje na centralni nervni sistem i bori se protiv debiliteta seksa. Štaviše, vanila omekšava emocionalnu napetost, dovodi do euforije i smanjuje stres koji promoviše seksualne funkcije i povećava libido i uživanje.

Zob

Zob (Avena sativa) pokazuje antidepresivna, nutritivna, emocijonalna i ljekovita svojstva. Široko se koristi za obnavljanje i njegovanje nervnog sistema i posebno u slučajevima depresije. Istovremeno, povećava proizvodnju estrogena koji stimulišu seksualnu želju.

Cvijetni med

Cvijetni med je vrsta meda visoke nutritivne vrijednosti, uglavnom on sadrži širok spektar različitih supstanci (kalcijum, magnezijum, cink, gvožđe, Bakar itd.). Cvjetovi daju prijatan miris, a obogaćuju ga supstance koje podižu seksualni nagon. Zaista, cvijetni med sadrži bor, koji metaboliše estrogene.

Cimet

Cimet se pokazuje kroz dugu historiju kao lijek, jer se koristi više od 5000 godina u Aiurvedskoj medicini (Indija) i tradicionalnoj kineskoj medicini. Posebno, ona pokazuje iznenađujuće osobine u gastrointestinalnim problemima, zato sto hrani cijelo tijelo. Istovremeno, ima afrodizijačka svojstva eterično ulje bogato cinamičnim aldehidom. Kod muškaraca inhibira seksualni zamor i stimuliše seksualni nagon i kod muškaraca i kod žena. Poslednje, ali ne i najmanje važno, promoviše pravilno funkcionisanje ženskog reproduktivnog sistema.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.