Lovegra gel

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 do 60 minuta (poslije obilnog obroka potrebno je više vremena za započinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja gela)

Dužina trajanja dejstva: 4 – 6h

Način primjene i konzumiranja: Kesice su namijenjene za oralnu primjenu, jedna kesica se rastvara u 100ml vode, razmuti se i popije odjednom a može se popiti i direktno iz kesice. Nemojte uzimati više od jedne kesice dnevno.

SASTAV
Jedna kesica Lovegra gel preparata sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata i druge dodatne elemente: mikrostalna celuloza, magnezijumski stearate i dr.

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 7 kesica gela.

Lovegra gel preparat za potenciju utiče na povećan dotok krvi u ženske seksualne organe, povećavajući im osjetljivost, prokrvljenost i vlažnost, time se lakše postiže snažan orgazam.

Lovegra gel preparat puni krvlju klitoris i vlaži vaginu i tada žene veoma lako doživljavaju snažne orgazme. Uz korišćenje Lovegra gela ćete doživjeti maksimalno seksualno uzbuđenje, bićete spremni za vaginalni prodor sa malo ili nimalo predigre, i osjetićete potpuno zadovoljstvo nakon prodora.

NEŽELJENA DEJSTVA
Podnošljivost Lovegra gel preparata je dobra, nuspojave su prolazne i blage do umjerene. Najčešće nuspojave su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica i eventualno promjena vida.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.