Kamagra Gold

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 do 60 minuta

Napomena: Poslije obilnog obroka potrebno je više vremena za započinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja lijeka.

Dužina trajanja dejstva: 4 – 6h

Način primjene i konzumiranja: Preparat se koristi tako što se jedna tableta proguta sa malom količinom bilo koje tečnosti, sa vodom, ili nekim bezalkoholnim pićem. Tabletu treba uzeti 30 do 60 minuta prije seksualnih aktivnosti. Tabletu nikako nemojte žvakati, već je progutajte cijelu. Nemojte uzimati više od jedne tablete dnevno.

SASTAV
Jedna film tableta sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat i dr.).

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 4 tablete.

Ove tablete su za muškarce koji svoj život žele da podignu na najviši nivo! Ono što ste oduvijek željeli od sada u ponudi i na našem sajtu. Kamagra gold tablete, svojim visoko efikasnim i višestranim dejstvom zadovoljiće čak i one najzahtjevnije muškarce. Tablete ne izazivaju erekciju ako niste seksualno uzbuđeni, samim tim korišćenjem ovog lijeka korisnici su sasvim zaštićeni od neprijatnih situacija, obzirom da neće doći do erekcije u neželjenom trenutku i na nezgodnom mjestu, odnosno ukoliko dođe do neplaniranog odlaganja seksa. Uslov da ovaj preparat izazove erekciju je seksualna stimulacija konzumenta, pa sve dok nema seksualnog nadražaja, tableta neće početi da deluje.

Preporučena dnevna doza je jedna tableta Kamagra gold preparata za potenciju. Bez obzira na to što je slobodna koncentracija sildenafil citrata u plazmi odraslih osoba veća i do 40% u odnosu na njegovu koncetraciju u organizmu zdravih i mladih osoba, incidenca neželjenih efekata koje izaziva ovaj preparat nije povećana.

NEŽELJENA DEJSTVA
Podnošjivost lijeka je dobra. Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umjereno izražena. Njihova incidenca zavisi od doze sildenafila, incidenca raste sa povećanjem doze. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Iako posjeduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srčanu frekvencu. U kliničkim studijama, dispepsija (12%) i promjene vida (11%) bile su češće poslije primjene većih doza (>200mg- dvije ili više tableta u toku jednog dana).

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.