Kamagra gel

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 do 60 minuta

Napomena: Poslije obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja lijeka.

Dužina trajanja dejstva: 4 – 6h

Način primene i konzumiranja: Kesice su namijenjene za oralnu primjenu, jedna kesica se rastvara u 100ml vode, razmuti se i popije odjednom a može se popiti i direktno iz kesice. Nemojte uzimati više od jedne kesice dnevno.

SASTAV
Jedna kesica sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat i dr.).

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 7 kesica.

Kamagra gel je najpoznatiji preparat koji se koristi protiv erektilne disfunkcije i koji se uzima oralno za održavanje erekcije. Preparat djeluje tako što proširuje arterije tako da one mogu da dovedu više krvi u penis nego što je uobičajeno. Ovo omogućava da penis postane čvrst i erekcija može da traje i preko četiri sata.

Preporučena doza je 100 mg, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti). lako je kod starijih muškaraca slobodna koncentracija lijeka u plazmi viša za oko 40 % , od odgovarajuće koncentracije lijeka kod mladih i zdravih dobrovoljaca (18-45 godina), učestalost neželjenih dejstava lijeka nije povećana. Maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna kesica.

Upozorenja:

Ako primijetite bilo kakve promjene u Vašem vidnom polju poslije uzimanja lijeka, odmah se javite vašem doktoru. Ne biste trebali uzimati ovaj lijek ukoliko imate srčana oboljenja, visok ili nizak krvni pritisak, anginu, nepravilan rad srca ili bilo kakve druge srčane smetnje.

NEŽELJENA DEJSTVA
Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umjereno izražena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Osim toga, opisane su i sporadične promjene vida (npr. promjena percepcije boje i svjetlosti, zamućen vid). Iako posjeduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srčanu frekvencu.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.