Delay 48000 sprej

Početak dejstva nakon uzimanja: 20 minuta

Način primjene i konzumiranja: Delay 48000 sprej isključivo spolja naprskati (2-3 doze) i blago utrljati na polni organ 20 minuta prije seksualnog odnosa. Ako poslije prskanja osjetite peckanje, zanemarite ovo, jer će se povući u roku od jednog minuta. Nježno, ali dovoljno, masirajte penis sve dok se sprej potpuno ne upije. Delay 48000 sprej je vrlo moćan, ne prelazite preporučenu dozu od 2-3 doze prilikom jednog prskanja spreja. Prije upotrebe obavezno promućkati.

SASTAV
Vitamin E, ekstrakt Fructus Schisandrae Chinensis, crvena žalfija, ekstrakt Fructus Cnidii, ekstrakt Rhizoma Curculiginis, ekstrakt Actinolitum, voda, glicerol, propilen glikol, etanol.
Svi glavni sastojci potiču od 100% biljnog ekstrakta.

PAKOVANJE
Zapremina jedne bočice je 40ml, što čini tri puta veću količinu ovog spreja u bočici u odnosu na druge slične sprejeve.

Prijevremena ejakulacija je često stanje koje pogađa milione (75 procenata) muškaraca u jednom ili drugom trenutku. Delay 48000 sprej se preporučuje svima koji imaju poteškoće u postizanju punog seksualnog zadovoljstva zbog preuranjene ejakulacije. Ovaj sprej nema mirisa i ukusa, pa ako dođe do oralnog odnosa, Vaša partnerka neće moći da osjeti da ga imate na sebi.

Korišćenje Delay 48000 spreja smanjuje osjetljivost, povećava Vaše zadovoljstvo i samopouzdanje prilikom vođenja ljubavi, i kupci koji naruče ovaj sprej se ponovo vraćaju njemu iznova i iznova. Delay 48000 sprej sadrži prirodni vitamin E koji se vrlo lako apsorbuje, lokalnom primjenom stimuliše ćelije i povećava ćelijske zalihe energije. Količina spreja u boci je štedljiva i isplativa.

Delay 48000 sprej pruža muškarcima šansu da dominiraju ejakulacijom i nekoliko puta dovedu partnerku do orgazma. Moćna formula za prskanje sa odloženim djelovanjem koja djeluje. Isprobajte sami!

UPOZORENJE
Molimo Vas da ne nanosite na iritiranu kožu, akne i bolnu kožu. Držati van domašaja djece.

Izbjegavati kontakt sa očima. Držite ga na sobnoj temperaturi. Čuvati na hladnom i suvom mjestu. Zaštitite od sunčeve svjetlosti.

NEŽELJENA DEJSTVA
Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mjestu na sobnoj temperaturi, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece. Ne izlagati direktno sunčevoj svjetlosti.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.