Clitoris

Početak dejstva nakon uzimanja: 1h

Dužina trajanja dejstva: 6 – 8h

Način primjene i konzumiranja: Tabletu uzmite 1 sat prije seksualne aktivnosti. Progutajte je bez žvakanja, sa malo tečnosti. Nemojte uzimati više od jedne tablete dnevno.

Napomena:  Poslije obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva lijeka. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja lijeka.

SASTAV
Jedna tableta sadrži 100 mg sildenafila

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 4 tablete.

Seksualna disfunkcija, koju doživljavaju i muškarci i žene, problem je koji nastaje u svakoj fazi ciklusa seksualnog reagovanja, što izaziva nezadovoljavajuće iskustvo tokom seksualne aktivnosti. Seksualnu disfunkciju može uzrokovati nekoliko fizioloških i psiholoških faktora. Clitoris 100 je lijek posebno razvijen za žene koji pomaže kod seksualnih problema.

Clitoris 100 mg sadrži 100 mg sildenafil citrata kao aktivnog sastojka. Pomaže u povećanju seksualne želje i osjetljivosti na seksualnu stimulaciju kod žena. Posebno deluje tako što otpušta glatke mišiće uzrokujući širenje krvnih sudova, poboljšavajući tako cirkulaciju krvi u vulvi, klitorisu i vagini. Stimulišući klitoris, lijek takođe pomaže da se poveća lučenje Bartholin-ovih vaginalnih žlijezda. Ove aktivnosti pomažu ženama da povećaju osjećaj, stimulišu i podmazuju da poboljšaju nivo uzbuđenja tokom seksualne aktivnosti i pomažu ženama da postignu svoj vrhunac.

Ovaj lijek je koristan kod odraslih žena, čak i kod žena u menopauzi prije 50 godina.

UPOZORENJA

Lijek se primjenjuje kod žena, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primjenu. Obavijestite svog ljekara o svim ljekovima koje uzimate, obratite mu pažnju na ljekove za liječenje angine pektoris (npr. nitrati i sl.) Lijek ne smiju koristiti žene koje imaju problema sa krvnim pritiskom ili bilo kakvih srčanih problema.

NEŽELJENA DEJSTVA
Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umjereno izražena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja , crvenilo , vrtoglavica  i rinitis . Osim toga, opisane su i sporadične promjene vida (npr. promjena percepcije boje i svjetlosti, zamućen vid). Sildenafil ne mijenja srčanu frekvencu.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja djece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju (5 godina)
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na cijeloj teritoriji BiH se vrši putem pošte ili kurirske službe.